Hairtec Haarkliniek Review

Hairtec Haarkliniek Score
4.8
Rated 4.8 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.5 Trustscore

Leave Review

Your score?

Read all Hairtec Haarkliniek reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

Hairtec Haarkliniek Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

Hairtec Haarkliniek information

Top Rated Clinics​ September, 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All Hairtec Haarkliniek Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 58 reviews)
Excellent95%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

SUPER

Rated 5.0 out of 5
July 20, 2024

SUPER! Na 4 maand al resultaat! DOEN!

Beste plek in NL (uitroepteken)

Rated 5.0 out of 5
July 14, 2024

Eind 2023 kwam ik in contact met het team van Hairtec vanwege dat we voor mijn vrouw haar alopetia een onderzoek aan het doen waren. Voor mij was de uitleg en begeleiding zo veel beter dan we eerder bij andere klinieken hadden ontvangen dat ik voorzichtig vroeg of er ook wat aan die diepere inhammen wat te doen viel. Dit was de eerste keer dat ik er zelfs maar aan dacht om er iets aan te doen, maar vanaf het moment aan de balie voelde het meteen goed. Ondank dat ik verder nog best een flinke bos haar had, zou het wel heel erg mooi worden met de techniek die ze toepassen bij Hairtec. Meer haren op 1 plek om in 1 keer klaar te zijn na de behandeling. We zijn nu net een half jaar verder en na een jaar pas het echte resultaat, maar ik vind het nu al spectaculair! In 2023 werd ik weer 23

Alleen maar WHAUW bij HAIRTEC!!

Rated 5.0 out of 5
July 13, 2024

Van een dread-dame: want jah, ook met dreads is dit mogelijk lieve meisjes! 😉

Alopecia is in mijn beleving op geen enkele leeftijd ok, dus die haartransplantatie moest gebeuren!

Maar hoe, wat en waar?

Na veel onderzoek, ervaringen van anderen, meerdere gesprekken elders, maar ook contact proberen te maken met partijen die gewoon niet reageren (slecht hoor!), kwam Hairtec voorbij. En YES!! Wát ben ik (vooral) dankbaar en blij met DE enige juiste keuze, in Nederland dan, hihi want over de grens ben ik niet geweest (en bleek ook niet nodig 😉

Mijn ervaring bij Hairtec:

– het is een luxe om dit in NL op zo’n bijzonder hoog niveau te kunnen laten uitvoeren

– zij hanteren MEGA hoge standaarden op álle vlakken!!

– dus goede voorbereiding, duidelijkheid, begeleiding, zorgzaam, vriendelijkheid, hygiëne, geduldig, kundig, kwaliteit én kwantiteit

– ik ben daar continu met ontzettend veel liefde behandeld!

En wat ik extra heb mogen ervaren:

– er werd nét even iets meer getransplanteerd (zonder extra kosten)

– het duurt zolang het duurt, dus alles netjes afgemaakt, zonder de klok daarbij belangrijk(er) is

– Hairtec voelt direct als thuis komen

Nu bijna 8 maanden verder ziet alles er prachtig én vooral natuurlijk uit! Ik ben

meer dan zoZoZO blij dat ik deze stap heb genomen en MEGA dankbaar voor het resultaat!

Of ik dit na deze ervaring weer zou doen? Absoluut, haha maar dat is niet nodig, omdat mijn haartransplantatie bij Hairtec in één keer goed gebeurde! In tegenstelling wat elders uitgelegd werd dat ik de behandeling 2x zou moeten ondergaan (was dus NIET waar!) en dan tevens dubbele kosten zou hebben.

Mijn advies? Verder zoeken is niet nodig, bij Hairtec is waar THE MAGIC happens!

Heb 6 juli 2023 haartransplantatie…

Rated 5.0 out of 5
July 8, 2024

Heb 6 juli 2023 haartransplantatie laten doen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. En dat alles voor een scherpe prijs.

8 juli 2024, 1 jaar na de inplantatie: resultaat is ver boven verwachting!

Hairtec is TOP!

Rated 5.0 out of 5
May 19, 2024

Mijn haren zijn erg belangrijk voor mij. Alleen de laatste jaren werd mijn haar zichtbaar dunner. Vooral bij de inhammen. Hier had ik veel moeite mee. Ik wist dat er een oplossing voor was, maar ik vond het lastig om die snap te nemen. Uiteindelijk besloten om er wat aan te laten doen en bij Hairtec uitgekomen. Het kennismakingsgesprek was ontspannen, fijn en oprecht. Ik wist gelijk wat mogelijk was. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik met Hairtec in zee zou gaan ja/nee. Een prima prijs en prima communicatie. Ik ging er voor. In September 2023 dan ook mijn behandeling ondergaan en wat kan ik zeggen; ik ben super tevreden! Het ontvangst in de ochtend van de behandeling is goed. Heel fijn want je bent toch zenuwachtig op dat wat je te wachten staat. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd. De behandeling zelf is vlekkeloos verlopen en helemaal volgens het boekje. De lunch in de middag is heerlijk en de mensen zijn lief, behulpzaam en zorgzaam. De instructies voor en na de behandeling zijn ook meer dan duidelijk en men is altijd bereikbaar. Nu drie kwart jaar later enorm tevreden met het resultaat. Mijn haarlijn is weer strak en mooi opgevuld. Ik krijg dan ook veel complimenten. En dit is nog eens niet het uiteindelijke resultaat. Mensen, twijfel niet en ga naar Hairtec. Zij luisteren naar de wensen en maken dromen waar.

Inhammen behandeld; haarbesparende aanpak

Rated 5.0 out of 5
May 19, 2024

In de zomer 2023 besloten me te laten behandelen. Ik heb verschillende sites/partijen bezocht en uiteindelijk voor hairtec gekozen (wat voor mij steeds 1,5u rijden is). De site was helder. Goede informatie en veel foto materiaal over voor/na, met goede reviews, gaven de doorslag om daar de intake te doen.

In de zomer 2023 intake gehad met fijne mensen, en in september 2023 de behandeling gehad naar tevredenheid.

Wilde de (toenemende) inhammen behandelen maar wilde niet dat iedereen dat zag. Ik had middellang haar en koos daarom voor de haarbesparende oplossing. Ideaal. Niemand heeft het gezien of is het opgemerkt dat ik was behandeld (temeer omdat ik verder een goede dikke haardos van mezelf heb).

Bij de intake goede uitleg gekregen over de verschillende te behandelen gebieden waardoor gedeelte tussen de inhammen ook gelukkig is meegenomen. Die dunde ook uit en is nu weer vol.

Uitleg en voorlichting was helder. En ze hebben moeite gedaan om een datum te vinden op een korte termijn. Met wat gepuzzel kon ik ipv oktober al in september behandeld worden. Super fijn.

De dag zelf was goed geregeld. Wederom eerst goede uitleg en daarna in een fijne ruimte behandeld (ik lag goed en lekker muziek op de achtergrond). Tussentijds een goede lunch gekregen en wanneer het gevoelig werd, kreeg ik ook gelijk extra verdoving.

Weinig (na)pijn gehad. De weken/maanden die volgden ben ik goed ‘gevolgd’ via periodieke controlemomenten.

Nu 8 maanden later ben ik al zeer tevreden. Al vrij snel kwamen de haren en had ik de haarlijn weer terug.

Voor mij was het de investering waard.

Ik kan het anderen aanbevelen en als ik een ander gebied in de toekomst moet behandelen zou ik wederom naar hairtec gaan.

Super lief personeel en super goed…

Rated 5.0 out of 5
April 27, 2024

Super lief personeel en super goed advies ik kijk er naar uit september voor men haartrapantie

Super lief personeel en super goed…

Rated 5.0 out of 5
April 27, 2024

Super lief personeel en super goed advies ik kijk er naar uit september voor men haartrapantie

Hele goede ervaring…

Rated 5.0 out of 5
April 15, 2024

Ik heb in de winter altijd last van haaruitval. Via een vriendin heb ik een consult bij Hairtec gehad en gekozen voor een PRP kuur. Mijn haar voelt echt dikker aan en ik merk ook dat er veel minder haar uitvalt bij het borstelen. Omdat ik eindelijk een resultaat heb ondervonden van een ‘product’ wilde ik dit breder delen om anderen te informeren.

Hele goede ervaring…

Rated 5.0 out of 5
April 15, 2024

Ik heb in de winter altijd last van haaruitval. Via een vriendin heb ik een consult bij Hairtec gehad en gekozen voor een PRP kuur. Mijn haar voelt echt dikker aan en ik merk ook dat er veel minder haar uitvalt bij het borstelen. Omdat ik eindelijk een resultaat heb ondervonden van een ‘product’ wilde ik dit breder delen om anderen te informeren.

Rate Hairtec Haarkliniek Netherlands

Hairtec Haarkliniek FAQ

The clinic is located in Netherlands.

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023