Esteworld Denmark Review

Esteworld Denmark Score
3.5
Rated 3.5 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

3.1 Trustscore

Leave Review

Your score?

Read all Esteworld Denmark reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

Esteworld Denmark Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

Esteworld Denmark information

Top Rated Clinics​ September, 2023

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All Esteworld Denmark Reviews

3.5
Rated 3.5 out of 5
3.5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent63%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible37%

Jeg bliver svinet til…

Rated 1 out of 5
April 4, 2023

Jeg Pelin Elecik fra Skønhedsrejsen blev ringet op af en pige ved navn Mariyah (den 29. Juni 2022) og blev spurgt om pris på 100 ml sculptra i hver balle. Jeg fortæller prisen og så snart jeg begynder at fortælle om rejsens forløb og om operationen, fordi jeg tror det er en patient som er interesseret, får jeg underlige og flabede spørgsmål om forløbet og en anden pige i baggrunden flækker af grin. Da jeg så forstår at det er noget andet jeg er blevet ringet op for, så siger jeg pænt at jeg vil ligge på, efter bliver jeg fuldstændig svinet til uden nogle årsager og får afvide at hende og hendes veninde er fra Esteworld Danmark og at jeg er blevet ringet op af dem, fordi de mener at jeg skal vide at vi ikke har en chance ved siden af deres arbejde og så bliver der lagt på.. Jeg bliver så chokeret at jeg bliver mundlam og når ikke engang at sige et ord, fordi jeg ikke forstår hvad jeg lige pludselig bliver udsat for. Hvor er det uproffessionelt at mene man har brug for at gøre noget så barnligt. Har seriøst aldrig oplevet noget ligenende. Normalt ville jeg ikke skrive en anmeldelse, men efter så mange måneder kan jeg seriøst stadig ikke komme over det hver gang jeg støder på jeres navn. Har stadig nummeret som jeg blev ringet op af, nummeret ender med 8279.

Hold jer langt væk fra Esteworld…

Rated 1 out of 5
January 3, 2023

Hold jer langt væk fra Esteworld Danmark.

Under middel

Rated 1 out of 5
December 29, 2022

Vil ikke anbefale Esteworld Danmark. Det er lidt skræmmende at 4 ud af 5 af deres anmeldelser er skrevet af dem selv (Camilla, Dicle og Dennis) og at deres facebook gruppe er fyldt med billeder som kan findes på nettet. Var til konsulation for noget tid siden, det hele virkede fint, men blev skræmt væk efter at have opdaget diverse ting. Ved ikke om klinikken i Istanbul er god, men så længe der ikke er styr på det her fra den danske side, så bliver det ikke til mere end 1 stjerne.

Fra patient til ansat

Rated 5 out of 5
December 22, 2022

Jeg blev selv opereret på Esteworld Hospital, før jeg blev repræsentant. Jeg har indtil videre fået udført to kosmetiske operationer, og i dag hjælper jeg andre patienter med at få udført deres drømme 🥰🤩

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
December 22, 2022

Jeg fik lavet hårtransplantation hos Esteworld i foråret 2022. Jeg gik og overvejede det længe indtil jeg kom til en konsultation i Rødovre hos den danske repræsentant.

Så professionelle 🌟🌟🌟🌟🌟

Rated 5 out of 5
October 12, 2022

Vi vil gerne rose esteworld for at være meget professionelle og super søde og hjælpsomme. 🙏🏽 det har simpelthen været en fantastisk oplevelse og vi har intet at sætte en finger på.

Jeg har været så glad for alt

Rated 5 out of 5
February 10, 2022

Jeg har været så glad for alt. Min repræsentant, min fantastiske kirurg, mine super søde sygepleje piger, min tolk. Mit resultat er jeg sikker på jeg også bliver glad for når man begynder at kunne se det efter hævelsen. Men det hele har været den største oplevelse for mig.

Meget tilfreds

Rated 5 out of 5
January 26, 2022

Min oplevelse med Esteworld Denmark har været super god. De er meget profesionelle og vejledende. De har været lyttende og taget rigtig godt om. Kan varmt anbefales 🥰

Rate Esteworld Denmark United States

Esteworld Denmark FAQ

The clinic is located in United States.

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023