Name Review

Hairlinetransplantation.com Score
5.0
Rated 5.0 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.8 | 2333 reviews

Leave Review

Your score?

Read all clinic reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

{{mpg_name}} Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

{{mpg_name}} information

Enhance Hair Restoration

Top Rated Clinics​ March, 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All {{mpg_name}} Reviews

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kæmpe anbefaling herfra!!!💪🏻

Rated 5.0 out of 5
February 1, 2024

Jeg fik lavet en hårtransplantion tilbage i juli 2023. Og den eneste fortrydelse er at jeg ikke fik lavet det noget før!!

Alt spiller bare

Rated 5.0 out of 5
December 15, 2023

Allerede fra første samtale med Zari og haareksperten.com, følte jeg mig i trygge hænder omkring hele processen. Man bliver vejledt og guidet på en meget professionel måde, og der er fuldstændig styr på alting.

Fuldstændig fantastisk forløb

Rated 5.0 out of 5
December 13, 2023

Fuldstændig fantastisk forløb. Der var tjek på det hele fra første møde til selve operationen med det dygtige personale i Istanbul. Nemt og trygt hele vejen. Der var tænkt på det hele. Nu har jeg spirende hår og en nem og overskuelig plan mht. hårvask, shampoo og hårvækstfremmende piller. Tak til Zari og hele holdet. Jeg er en lykkelig mand – nu med hår🙌

Et flot og naturligt resultat som er anbefalelsesværdigt

Rated 5.0 out of 5
November 23, 2023

Jeg var hos håreksperten for ca 7 måneder siden. Den samlede oplevelse var rigtig god idet at der var en klar og tydelig kommunikation fra før rejsen under rejsen og efter rejsen. Man føler sig i rigtig trygge hænder med en forstående og dygtig guide som tydeligt kan sine ting. Rigtig venlig personale hvor jeg også under det hele følte mig tryg. Efter jeg er kommet tilbage til Danmark bliver der fulgt godt op på hvordan det går og bliver jævnligt bedt om at sende billeder. Det betyder bare at de virkelig gør alt for at have tilfredse kunder. Håreksperten er hverken en pengemaskine eller nogle som ikke ved hvad de gør tværtimod så laver de deres arbejde virkelig grundigt og så naturligt at det ikke ses at man har fået det lavet. Alt i alt et sted jeg til enhver tid vil anbefale.

Tryghed, guidance og kvalitet

Rated 5.0 out of 5
November 14, 2023

For mig er tryghed en præmis for valg af udbyder. Specielt fordi hårtransplantationer er et relativt nyt fænomen her i Norden. Håreksperten vejleder og guider, helt fra start til slut.

Virkelig god og anbefalelsesværdig oplevelse

Rated 5.0 out of 5
October 20, 2023

Jeg er lige kommet hjem efter Hårtransplantation i Istanbul. Det har været en virkelig god oplevelse, og jeg er indtil videre meget tilfreds med resultatet. Gennem hele forløbet har der været god og hurtig kommunikation, hvilket har gjort mig meget tryg på rejsen.

Enestående service og resultater

Rated 5.0 out of 5
October 6, 2023

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at benytte Håreksperten til min hårtransplantation, og jeg er overvældet over den professionalism og omsorg, som hele teamet udviste. Fra den indledende konsultation til opfølgningen efter proceduren, jeg følte mig godt informeret og støttet på hvert trin af vejen.

Fik PRP gennem Haareksperten

Rated 5.0 out of 5
September 8, 2023

Fik PRP gennem Haareksperten. God vejledning, gode resultater indtil videre og hele vejen igennem bare en god oplevelse. Kan klart anbefales at hive fat i dem!

God efterbehandling

Rated 5.0 out of 5
September 4, 2023

Efter at have foretaget hårtransplantationen for 6 måneder siden, har jeg siden da modtaget god service samt eftersyn af hele processen med hårvæksten. Zari er god til at orientere samt følge op på kunderne. Denne form for påmindelse gør, at man som kunde føler, at det er lige så vigtigt for Håreksperten at frembringe de gode resultater hos kunden. Stor ros til Zari for hele tiden at vende tilbage med lægen, når der opstår behov for en eventuel eftersyn eller spørgsmål mv.. 🙂

Når fornøjelse møder profesdinalitet

Rated 5.0 out of 5
June 28, 2023

Kanon oplevelse og meget profesdinelle staff, fra konsulenten (Zari), til lægen, og super organizerede forløb, fra vi ankom til istanbul til vi skulle hjem. (Vi blev hentede i lufthavn og til hotellet,og dagen efter til klinikken, og tilbage igen). Vi har fået så meget for pengene, at man tror ikke det kan lade sig gøre. Tak for håreksperten for det dejlig behandling og de utrolige resultater.

Rate {{mpg_name}} {{mpg_country}}

{{mpg_name}} FAQ

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023