Name Review

Hairlinetransplantation.com Score
4.9
Rated 4.9 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.8 | 2333 reviews

Leave Review

Your score?

Read all clinic reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

{{mpg_name}} Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

{{mpg_name}} information

Enhance Hair Restoration

Top Rated Clinics​ June, 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All {{mpg_name}} Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Geweldige ervaring

Rated 5.0 out of 5
March 29, 2024

Geweldige ervaring, aan iedereen te aanraden.

Emre

De krullen zijn weer terug

Rated 5.0 out of 5
January 20, 2024

Na goeie verhalen gehoord te hebben over haartransplantatie Yildiz. Ben ik een intakegesprek aangegaan met Deniz in Alkmaar. Hij legde uit hoe het allemaal te werk gaat. Het voelde meteen vertrouwd. Eenmaal aangekomen in Istanbul wordt alles voor je geregeld. Uiteten gegaan met de dokter. Die ook nog een litteken op mijn kin heeft weggewerkt met wat nieuwe haartjes erin. De behandeling duurde 6 uur ongeveer. Na de verdovingsspuiten voel je niets meer. Je mag zelfs een muziekje opzetten als je dat prettig vind. Na 10 dagen had ik weer een afspraak met Deniz die je haar dan wast. En dan zie je niets meer van de behandeling. Dan is het tijd voor het haar om te gaan groeien. Super tevreden. Mijn krullen zijn weer terug! Ik had dit paar jaar eerder moeten doen!

Mijn eerlijke ervaring Yildiz

Rated 5.0 out of 5
January 20, 2024

Een jaar geleden een Haartransplantatie gedaan, erg tevreden over het resultaat en de service van Deniz, Erencan en Tuba. Nu ben 1,5 jaar verder en ben een stuk zelfverzekerder over mijn bos haar en ben heel erg tevreden !

Kan het iedereen aanraden!

Rated 5.0 out of 5
October 2, 2023

Ruim een half jaar geleden ben ik voor een behandeling bij Yildiz geweest en het is mij uitstekend bevallen!

Goede service!

Rated 5.0 out of 5
February 14, 2023

Zeer tevreden over het verloop van de operatie en de reis. Het contact met Deniz verliep fijn en duidelijk. Het uiteindelijke resultaat mag er ook zeker zijn. Ik kan dit iedereen aanraden die onzeker is over zijn haar.

Eindelijk van mijn onzekerheid af

Rated 5.0 out of 5
February 11, 2023

Eindelijk van mijn onzekerheid af. Ik had inhammen en ik ben goed geholpen door Selma in de begeleiding wat betreft voor en na de behandeling. Blij dat ik weer haren heb! Reis was helemaal tot in de puntjes geregeld.

Yildiz, heel erg bedankt!

Rated 5.0 out of 5
February 9, 2023

Zat al een tijdje na te denken over een haartransplantatie. Yildiz even gebeld en ik kwam in contact met Deniz. Hij heeft me goed begeleid in Nederland en in Turkije, wat een goede service.

Goede en persoonlijke begeleiding

Rated 4.0 out of 5
November 15, 2022

Goede en persoonlijke begeleiding, zowel in Nederland als Turkije. Ik heb de reis en het verblijf in Turkije ook als prettig ervaren.

Dit had ik 5 jaar eerder moeten doen!

Rated 5.0 out of 5
October 3, 2022

Ik was al jaren aan het twijfelen of ik hier aan moest beginnen, maar oktober 2021 ervoor gegaan. Na zeer goede intake van Deniz in Alkmaar afgereisd naar Istanbul, Turkije. Wederom op de luchthaven goed en vriendelijk ontvangen en door naar hotel. Behandeling is goed bevallen, het 1ste kwartier worden de verdovingen gezet, tuurlijk die voel je even, maar erna een zo goed als pijnvrije behandeling achter de rug. Nu een jaar verder kan ik maar van één ding spijt hebben, dit had ik 5 jaar eerder moeten doen! 🙂

Zou het zo weer doen!

Rated 5.0 out of 5
February 19, 2022

5 maanden verder en nu al erg blij met het resultaat. Ook een ervaring rijker. Deniz is het aanspreekpunt in Nederland en blijft ook na de behandeling betrokken. Er zijn heel veel Transplantatie bedrijven in Istanbul. Maar ik raad een ieder Haartransplantatie Yildiz aan. Een echt familie bedrijf en je bent geen nummer die ze er even snel doorheen werken.

Rate {{mpg_name}} {{mpg_country}}

{{mpg_name}} FAQ

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023