Haartransplantatie Yildiz Review

Haartransplantatie Yildiz Score
4.9
Rated 4.9 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.4 Trustscore

Leave Review

Your score?

Read all Haartransplantatie Yildiz reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

Haartransplantatie Yildiz Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

Haartransplantatie Yildiz information

Top Rated Clinics​ September, 2023

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All Haartransplantatie Yildiz Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent86%
Very good14%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Goede service!

Rated 5 out of 5
February 14, 2023

Zeer tevreden over het verloop van de operatie en de reis. Het contact met Deniz verliep fijn en duidelijk. Het uiteindelijke resultaat mag er ook zeker zijn. Ik kan dit iedereen aanraden die onzeker is over zijn haar.

Eindelijk van mijn onzekerheid af

Rated 5 out of 5
February 11, 2023

Eindelijk van mijn onzekerheid af. Ik had inhammen en ik ben goed geholpen door Selma in de begeleiding wat betreft voor en na de behandeling. Blij dat ik weer haren heb! Reis was helemaal tot in de puntjes geregeld.

Yildiz, heel erg bedankt!

Rated 5 out of 5
February 9, 2023

Zat al een tijdje na te denken over een haartransplantatie. Yildiz even gebeld en ik kwam in contact met Deniz. Hij heeft me goed begeleid in Nederland en in Turkije, wat een goede service.

Goede en persoonlijke begeleiding

Rated 4 out of 5
November 15, 2022

Goede en persoonlijke begeleiding, zowel in Nederland als Turkije. Ik heb de reis en het verblijf in Turkije ook als prettig ervaren.

Dit had ik 5 jaar eerder moeten doen!

Rated 5 out of 5
October 3, 2022

Ik was al jaren aan het twijfelen of ik hier aan moest beginnen, maar oktober 2021 ervoor gegaan. Na zeer goede intake van Deniz in Alkmaar afgereisd naar Istanbul, Turkije. Wederom op de luchthaven goed en vriendelijk ontvangen en door naar hotel. Behandeling is goed bevallen, het 1ste kwartier worden de verdovingen gezet, tuurlijk die voel je even, maar erna een zo goed als pijnvrije behandeling achter de rug. Nu een jaar verder kan ik maar van één ding spijt hebben, dit had ik 5 jaar eerder moeten doen! 🙂

Zou het zo weer doen!

Rated 5 out of 5
February 19, 2022

5 maanden verder en nu al erg blij met het resultaat. Ook een ervaring rijker. Deniz is het aanspreekpunt in Nederland en blijft ook na de behandeling betrokken. Er zijn heel veel Transplantatie bedrijven in Istanbul. Maar ik raad een ieder Haartransplantatie Yildiz aan. Een echt familie bedrijf en je bent geen nummer die ze er even snel doorheen werken.

1000 haren op me hoofd die eraan denkt.

Rated 5 out of 5
February 19, 2022

Dit is niet alleen een haartransplantatie behandeling maar een hele ervaring. Nadat ik ben ontvangen door Deniz de begeleiding in Turkije ga je de eerste avond uit eten met het hele team die ook familie van elkaar zijn die je gaan behandelen. Zo gastvrij dat wij niet eens het eten mochten betalen. De behandeling verliep goed en ik ben in goede banen begeleidt. Verder zat er bij de prijs ook nog een hele dag touren door Istanbul bij met alle bezienswaardigheden van dien. Alles is van A tot Z geregeld en je komt niet voor verrassingen qua kosten, de eerste prijs die gecommuniceerd is, is de prijs die je betaald. Professioneel bedrijf die ik een ieder kan aanraden

Onlangs een behandeling ondergaan bij…

Rated 5 out of 5
September 18, 2021

Onlangs een behandeling ondergaan bij Yildiz. Uitermate tevreden met het resultaat, de haren waren al zichtbaar na vier maanden. Lees overal op internet dat dit pas uitgroeit over langere tijd.

Top kwaliteit haren!

Rated 5 out of 5
July 17, 2021

Een grote beslissing maar ik heb de juiste gemaakt om dit bij Yildiz te doen. Ze ontzorgen je in het hele proces en het resultaat is echt van hoge kwaliteit. Na vier maanden had ik al heel veel haren op de plekken waar de grafts zijn geplaatst. Dit terwijl het eindresultaat pas over tien maanden is!

Review Ruud

Rated 5 out of 5
May 31, 2021

Allereerst al superblij met het resultaat na amper een half jaar. We zijn uiteraard nog maar op de helft, maar het resultaat mag er nu al zijn.

Rate Haartransplantatie Yildiz Netherlands

Haartransplantatie Yildiz FAQ

The clinic is located in Netherlands.

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023