Hairtec Haarkliniek Review

Hairtec Haarkliniek Score
4.8
Rated 4.8 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.5 Trustscore

Leave Review

Your score?

Read all Hairtec Haarkliniek reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

Hairtec Haarkliniek Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

Hairtec Haarkliniek information

Top Rated Clinics​ September, 2023

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All Hairtec Haarkliniek Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent90%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

PRP haarbehandeling

Rated 1 out of 5
September 6, 2023

Ik heb 2 weken geleden een PRP behandeling gehad voor mijn haar. Sindsdien heb ik ontzettend veel haar uitval. Ik heb gebeld naar de kliniek en de reseptionist heeft aangegeven dat ze het gaat overleggen en terugbellen. Helaas is het het niet gebeurd. Ik heb zo veel geld betaald om mijn haar te verpesten. Ik ben raadeloos!

Zoek niet verder en ga niet te ver van huis

Rated 5 out of 5
August 20, 2023

Je hoeft niet naar buitenland, je betaalt iets meer maar je krijgt ook iets meer. Behandeling van ca 3900 grafts deed geen pijn en verliep prima.

Door een stressvolle periode heb ik…

Rated 5 out of 5
August 16, 2023

Door een stressvolle periode heb ik last gehad van veel haaruitval en was mijn haar veel dunner. Ik heb geprobeerd het te verbeteren maar heeft niet geholpen. Een vriendin had zelf een PRP kuur gehad met goed resultaat. Dus ik ben samen met haar langs geweest voor een advies van Hairtec. Hele lieve dames en een eerlijk verhaal: geen wondermiddel maar wel verbetering. En die zag ik al na twee behandelingen en nu ik klaar ben met de kuur merkt iedereen om me heen ook echt een verschil. Mijn haar valt niet meer uit en ik merk op mijn hoofd dat er meer haartjes zijn gaan groeien.

Alles wat je wilt als patient...

Rated 5 out of 5
July 6, 2023

Alles wat je wilt als patient…

PRP kuur

Rated 5 out of 5
July 3, 2023

Het zijn echt hele lieve mensen. Ik was zenuwachtig voor de naalden van de injector en de verpleegster heeft daarom bij mijn eerste behandeling heel rustig aan gedaan. Dat was heel erg fijn. Ik heb de kuur van 4 PRP behandelingen afgemaakt en merk echt een groot verschil in mijn haarvolume vergeleken met vorige zomer.

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
June 30, 2023

Ik ben het team van Hairtec heel dankbaar voor hun goede zorg en professionalisme die zij hebben gehanteerd!! Ik heb afgelopen december een haartransplantatie ontvangen en toevallig heeft een vriend ook in die periode een behandeling ondergaan. Verschil was dat hij hiervoor naar het buitenland is gegaan. Overigens ontliep de prijs elkaar nauwelijks, dus naast een hoop gedoe had hij geen goed nazorg adres of plan. Appels en peren kun je niet vergelijken maar wij beiden zijn overtuigd dat mijn haargroei en model veel beter zijn geslaagd dan bij hem. Hij overweegt daarom zelfs een tweede operatie maar ditmaal ook bij Hairtec.

Goede keuze

Rated 5 out of 5
June 11, 2023

Goede keuze, een professionele team, zeer tevreden met het resultaat en Hairtec. Bedankt

De beste keuze Van mijn leven!

Rated 5 out of 5
June 8, 2023

Bij het advies gesprek meteen al een positief gevoel gekregen en met vertrouwen de behandeling aangegaan. Ik zit nu op vier maanden en heb vol vertrouwen dat het resultaat over een paar maanden nog mooier is. Dank je Hairtec.

Good experience overal

Rated 4 out of 5
May 29, 2023

My operation was 4.5 months ago, and I can visibly see that new hair has grown. I’m told that I should wait to see the final result, so I hope more hair keep growing. The staff are also very nice and friendly. The studio is also very modern, clean and professional. I only wish we had more conversations about the procedure. I felt that the conversations were a bit rushed, and they wanted to get things done. They did it well, but this is supposed to be a life-long procedure, so more open conversations will be helpful.

Top kliniek!

Rated 5 out of 5
May 29, 2023

Top kliniek!

Rate Hairtec Haarkliniek Netherlands

Hairtec Haarkliniek FAQ

The clinic is located in Netherlands.

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023