Name Review

Hairlinetransplantation.com Score
5.0
Rated 5.0 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.8 | 2333 reviews

Leave Review

Your score?

Read all clinic reviews below, we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and we collect reviews from people like yourself. 

{{mpg_name}} Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

{{mpg_name}} information

Enhance Hair Restoration

Top Rated Clinics​ March, 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic
Recommended

Estetik

  • #2 Clinic

clinicana

  • #3 Clinic

Download e-book

All {{mpg_name}} Reviews

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Super goede ervaring met Mercure…

Rated 5.0 out of 5
January 28, 2024

Super goede ervaring met Mercure Istanbul.

Uitstekend! Zeer persoonlijke aandacht en zorg.

Rated 5.0 out of 5
December 30, 2023

Mijn ervaring met deze kliniek is alleen maar positief. Wat een prettige en correcte communicatie! En ook de behandeling, wat echt wel ff doorbijten is, verliep prima.

Haartransplantatie

Rated 5.0 out of 5
December 7, 2023

Mijn vriend heeft een haartransplantatie ondergaan bij Mercure Istanbul, en onze ervaring was absoluut top. Het team was niet alleen heel vriendelijk maar ook heel professioneel.

Ik heb een hele goede en fijne ervaring…

Rated 5.0 out of 5
December 4, 2023

Ik heb een hele goede en fijne ervaring gehad. Vanaf het eerste contact moment via de telefoon tot het moment van ophalen tot de nazorg helemaal top geregeld!

Aanrader, zeer goede begeleiding

Rated 5.0 out of 5
December 3, 2023

Zeer goede begeleiding zowel voor als na de behandeling. Alle vragen worden meteen beantwoord. Deskundige mensen en behandeling in gedoneerde prive kliniek. Op vliegveld terugreis andere mensen gesproken die dezelfde behandeling elders hebben gehad en aanzienlijk meer hebben betaald

Absoluut comfortabel om dit traject met…

Rated 5.0 out of 5
April 7, 2023

Absoluut comfortabel om dit traject met Mercure af te stemmen, laten we eerlijk zijn het is allemaal best spannend, als er dan vriendelijke professionele mensen om je heen zijn voelt het toch goed aan en geeft dat vertrouwen. Ik ben heel fijn geholpen door Mercure en achteraf gezien was de spanning ook nergens voor nodig. Alles verliep vlot en soepel, ze hebben een goede systeem waarmee ze werken.

I am really very

Rated 5.0 out of 5
April 2, 2023

I am really very, very pleased with both the staff, the information provided and the results of the procedure. I have received service from different businesses before, but once I met the service in Mercure Istanbul, I did not even think of a different place because of the family environment and full of trust.

Vriendelijke en zeer behulpzame team van mensen die weten wat ze doen.

Rated 5.0 out of 5
April 1, 2023

Hallo mensen, ik heb pas een haartransplantatie gehad. Helaas ben/was ik best kalend, en ik heb geen super donorgebied. Dus ik moet er niet super veel van verwachten maar dit is mij ook duidelijk verteld en ik kan dat natuurlijk snappen.

Ik ben Sjon en ben 47 jaar oud

Rated 5.0 out of 5
April 1, 2023

Ik ben Sjon en ben 47 jaar oud. Pas geleden een haartransplantatie gehad bij Mercure istanbul. Ik loop al jaren kaal rond maar dacht ik neem ook maar een haartransplantatie. Mijn zoon was er vorig jaar geweest, hij heeft nu een mooi bos haar en was wel tevreden over hoe het allemaal is verlopen. Na het bij hem te zien wilde ik het ook en heb toch maar de stap genomen.

Van consult tot aan de eindreis is…

Rated 5.0 out of 5
March 14, 2023

Van consult tot aan de eindreis is uitermate fijn gelopen. Als je aankomt op het vliegveld is alles netjes tot in de puntjes geregeld. Iedereen die met jou te maken heeft spreekt Nederlands, de chauffeur de begeleiding in de kliniek, als je belt, heel fijn! Het is wel even zitten 7 uur lang, maar voor je het weet ben je op de helft en is er een lunch pauze en dan is het al weer zo bijna klaar. Ik moet nog op het eind resultaat wachten maar ik heb er volle vertrouwen in. Ik ben Mercure dankbaar voor alle service die tot in de puntjes goed zijn geregeld, ze zijn ook heel vriendelijk allemaal en makkelijk te bereiken. Je krijgt een eigen Nederlandse contact persoon ook en ik heb 2 keer wat gevraagd en 2 keer werd er binnen 5 minuten gereageerd.

Rate {{mpg_name}} {{mpg_country}}

{{mpg_name}} FAQ

You can check the current pricing from their website or get an offer through our price calculator.

You can find the clinic reviews from our website. We have listed all Trustpilot and expert reviews here.

Last updated in Jul 2023